Parndorf Fashion Outlet

ÜDVÖZÖLJÜK A FASHION OUTLET PARNDORFBAN

Fedezze fel a több mint 100 életmóddal kapcsolatos és divatmárkát tartósan 30-70% kedvezménnyel.

Élvezze a nemzetközi márkákat, a hétköznapi daraboktól a sportos és szabadidős ruházaton, a cipőkön és kiegészítőkön keresztül egészen az életmóddal kapcsolatos termékekig. A több mint 70 üzletet a márkák önállóan vagy exkluzív kereskedelmi partnerük révén működtetik. A kínálatot az előző évi és mintadarabok alkotják, amelyek ára tartósan 30-70%-kal alacsonyabb az ajánlott fogyasztói árnál. Némi szerencsével igazán egyedi darabokhoz juthat így. A nyitott központ és a fedett folyosók vásárlásra és időtöltésre hívogatnak. Természetesen a rövid pihenők idejére is kínálunk megoldást. Fogyasszon el egy kávét vagy harapjon pár falatot számtalan kávézónk egyikében.

A Fashion Outlet Parndorf közvetlenül az A4-es autópálya mellett található, a Neusiedl am See – Gewerbepark (Exit 45) lehajtó felől közelíthető meg. Az Outlet központ mindössze 30 percre van Bécstől, 20 percre Pozsonytól és 50 percre Győrtől.

OTEVÍRACÍ DOBA

Hétfő–Péntek 09.30-20.00
Szombat 09.00-18.00
Vasárnap és ünnepnapokon zárva.

 

 


Élvezze a különleges vásárlási élményt!

A Fashion Outlet Parndorf meglátogatásakor töltsön időt a St. Martins Therme & Lodge hotelban vagy a közkedvelt Fertő-tónál is.

A következő oldalakon összefoglaltuk a legfontosabb információkat az Ön anyanyelvén – szeretettel várjuk.

AZ ÜZLETEK PDF FORMÁTUMBAN LETÖLTHETŐ LISTÁJA


BRANDS


Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Parndorf Fashion Outlet

Gewerbestraße 4, 7111 Parndorf

+43 (0)2166 20 805
info@parndorffashionoutlet.com

Gépkocsival

Csak 30 percre Bécstől A Fashion Outlet Parndorf közvetlenül az A4-es autópálya mellett található, a Neusiedl am See – Gewerbepark (Exit 45) lehajtó felől közelíthető meg.

Csak 20 percre Pozsonytól Az A6-os autópályán válassza a B50-es útra, Gattendorf irányába mutató kijáratot, majd forduljon jobbra a B10-es útra Neusiedl am See felé.

Csak 50 percre Győrtől Az A4-es keleti autópályán válassza a „Neusiedl – Gewerbepark” lehajtót, vagy haladjon a 10-es úton (Nickelsdorf), illetve az 51-es úton Neusiedl-ig, majd pedig a B50-es úton Parndorf felé.

Vonattal és taxival

bécsi főpályaudvarról negyedóránként, Pozsonyból félóránként indul vonat „Parndorf Ort“ vagy „Neusiedl / See“ felé. A Taxi Abraham fejenként 2,20 euróért kényelmes transzfert biztosít a „Parndorf Ort“ és a „Neusiedl / See“ pályaudvar, valamint a Fashion Outlet Parndorf között. Egyszerűen csak rendelje meg a taxit 15 perccel az érkezése előtt a +43 (0)676 96 26 791-es telefonszámon.


SZOLGÁLTATÁSOK

A Fashion Outlet Parndorf számtalan szolgáltatásával hozzájárul ahhoz, hogy látogatása valódi vásárlási élményt jelentsen.

Végezetül

A felhőtlen vásárlással töltött nap érdekében táskáját és kisebb csomagjait ingyenesen elhelyezheti csomagmegőrző szekrényeinkben.

VIP Klub

Legyen ingyenesen a Fashion Outlet Parndorf VIP Klub tagja, és élvezze az ezzel járó exkluzív előnyöket. Egyszerűen adja le a kitöltött nyomtatványt a boltokban, a központi irodában vagy az interneten keresztül. VIP tagként mindig naprakész lehet az aktuális ajánlatokkal, üzletnyitásokkal és eseményekkel kapcsolatban, valamint különleges kedvezményeket kap a Fashion Outlet Parndorfban.

Adómentes vásárlás

Használja ki „adómentes vásárlás” szolgáltatásunkat, és spórolja meg az áfát.

Ajánlatok

Az aktuális ajánlatokért (német nyelven) kattintson ide.